Tuesday, October 30, 2007

Miss Pink

Næsten fiks og færdig. Mangler lige knapper. Billede incl. min dejlige datter og knapper kommer senere.

Almost done. Picture including dauther and buttons comming up later.

Sunday, October 21, 2007

Summa summarum

Her til morgen tænkte jeg - endnu en ferie, hvor jeg slet ikke har nået det jeg havde planer om, men så er denne blog faktisk ret handy - en form for dagbog - der hjælper mig til et lidt andet billede - JEG (VI) HAR NÅET MEGET! Har det bare med at sætte overlæggeren alt for højt. Den første weekend gik med at male Sørens værelse (han blev rigtig glad da han så det). Søren var på ferie på Tunø med sin gudmor og 3 andre drenge fra lørdag til onsdag. De har haft en fantastisk ferie. Lommepengene blev anvendt til Ritter Sport - der er lukket for usundt i den kommende uge! Lise og jeg deltog tirsdag og onsdag, og hun faldt fint ind i drengegruppen, der legede gemmeleg og meget andet uden for sommerhuset. Jørgen har tappeseret vores soveværelse. Ser kanon ud! (Panelerne er ikke færdige endnu men kommer til at se ud som i gangen.) Jeg er rigtig glad for det. Det pink garn fra Arwetta bliver til en trøje (endnu én) til Lise. Den tykke uldtrøje til Lise nærmer sig en 100%'s færdiggørelsesgrad. Desværre var den indkøbte lynlås for lang....... Efterårets farver er blevet til en krans til fordøren. Fredag gik med en tur i skoven med madpakke og i biografen for at se Ratatouille (kan anbefales) sammen med en veninde og hendes drenge. Så - alt i alt burde jeg være mere end tilfreds ;-) I dag var jeg på loftet og fandt en trøje som jeg i sin tid strikkede til Søren - den er trods farven faldet i god jord hos Lise. (Mor - skal vi ikke tage et billede - Hun synes det er sjovt at komme "på bloggen" - endnu.)

Wednesday, October 10, 2007

Small world

Monday I sent an email to Ann (the creater of Neiman) telling her that that I love her pattern, that I have just finished Neiman and that the shape with waistline is very good and fits me perfectly. Now a picture of my version of Neiman is on an American website ;-). Small world. I'm bying yarn for another one on friday. PS: De kalder mig IT-eksperten herhjemme - slukkede i går for strømmen til ADSL-modemet, og tændte det igen. Nu fungerer PC'en som var den ny!

Sunday, October 7, 2007

Neiman is done ;-)

Neimann er færdig. Kom alt for sent i seng i går aftes - kl. 02.00 - skulle lige nå en pind mere - og har strikket den færdig (efter en hurtig løbetur) her til morgen. Jeg elsker den. Pasformen er perfekt med talje, og den føles dejlig at have på. Det er et af mine sjældne projekter DER BARE PASSER. Jeg er ekstremt god til at strikke bluserne for store til mig selv. Neiman er strikket i Ianett Superwash fra SandnesGarn (100% merino uld). Købte jvf. opskriften 8 nøgler sort og 3 nøgler hvid. Har kun anvendt 5/1 nøgle, og har dermed så meget til overs at jeg bytter det til den samme trøje i andre farver (kommer lige på lager lidt). Justerer måske noget v. halsen med en ribafslutning a la turtleneck. Ellers gik dagen i går igen med at finde en farve til den øverste halvdel af væggene i soveværelset. Vi (Jørgen) har sat træpaneler op på den nederste halvdel, der er malet hvidt - men hvidt er ikke bare hvidt - især da han har valgt en maling med en "gul" undertone, så den sarte rosa jeg havde forestillet mig (ogs som vi også har malet det øverste i) får det hvide til at se beskidt ud. Efter talrige farveprøver (væggene har p.t. 3 forskellige farver), lån af 5 tapetbøger, opsætning af et utal af A4-ark med farveprøver - har vi nu fundet noget tapet - "hvid" bund med sorte blomster. Tror det bliver sk... flot! Tapeten bestilles hjem på mandag. Glæder mig helt vildt til at det kommer til at se pænt ud derinde. Nå - og nu til noget helt andet - oprydning og rengøring ;-)

Friday, October 5, 2007

Afhængig!!!

Vi har store PC-problemer, primært med internettet, og det har nærmest været umuligt for mig at logge ind på min hjemmeside. Jamen - det er jo ganske forfærdigligt, hvor afhængig man er af den tingest. Hjemmesider, nyheder, tv-programmer, vejrudsigten - alt info hentes via PC'en. Til november får vi ny, så denne skal bare holde en måned til 1½ endnu. Der er lys forude. Sådan noget skal bare virke! Jeg har stadig gang i Neimann - et virkeligt dejligt stykke strikketøj. Kan godt lide de udenlandske strikkeopskrifter, der er med talje! Måske en mere efter samme skabelon. Glæde mig til denne weekend, der er uden egentlige planer - måske der for en gangs skyld er tid til en skovtur. Målet er at få Lises trøje strikket færdig - og evt. få klippet og syet foeret sammen, og så at strikke videre på Neimann. Har indkøbt Arwetta til "Cardigan som i 40'erne". Jeg kom nemlig til at købe nye røde sko ;-) - og manglede lige en rød cardigan. Projektet blev egentlig indkøbt til Kreta-turen, og garnet bestilt hjem i huj og hast. Men - ak og ve - farven er i mine øje ikke rigtig rød - nærmere mørk pink. Passer slet ikke til mit røde hår - ÆV.